A szerzőről

Dr. Gyarmati Zsuzsanna vagyok, szakíró, magántanár, s a gyógyszerésztudományok doktora.

Középiskolai matematika-kémia szakos tanárként végeztem, s tanítottam gimnáziumban és egyetemen. Éveken keresztül dolgoztam a gyógyszeriparban, de nem igazán kaptam meg ettől a világtól mindazt, amire vágytam. Alkotni szerettem volna, fejlődni, de nem sikerült a megfelelő közeget megtalálnom hozzá.

2012-ben megszűnt a munkahelyem, s választanom kellett.

Rájöttem, hogy az alkotás, a fejlődés megvalósítható, csak másképp, mint ahogy azt korábban gondoltam.

Belefogtam egy számomra addig teljesen ismeretlen dologba, a könyvírásba.

Olyan természettudományos könyveket kezdtem el írni, melyek a mai általános iskolai gyerekek számára hasznosak, érdekesek, s melyek felhívják a figyelmet azok iránt a tantárgyak iránt, amelyek az utóbbi időben egyre inkább háttérbe szorulnak.

2014-ben jelent meg az első könyvem A kísérletezés varázslatos világa címmel, mely hatalmas sikert aratott, s azóta már több ezer eladott példány bizonyítja, hogy nem volt hiábavaló elkezdeni a munkát. A könyvet egy második kötet A kísérletezés varázslatos világa 2 követte.

A könyvírás mellett magántanárként kezdtem el dolgozni, s egyre többen érdeklődtek a matematika felvételiről, az előforduló feladattípusokról. Ekkor jött a gondolat, hogy írjak egy olyan könyvsorozatot, mely alkalmas arra, hogy a gyerekek akár otthon tanulva képesek legyenek önállóan felkészülni a felvételi vizsgára.

Így született meg 2016-ban a Készülj a matek felvételire! könyvsorozat.

Ezek a kiadványok azóta igazolták, hogy alkalmasak a felkészítő munkára. Egyre több iskolában használják őket, egyre több magántanár keres meg bennünket, hogy ezekből a könyvekből szeretnének dolgozni.

A legnagyobb elismerés, hogy 2018-ban és 2019-ben is bekerültek a sorozat könyvei az egyik legnagyobb könyváruházlánc sikerkönyvei közé.

Ezek az eredmények is azt igazolják, hogy érdemes volt a könyvírást választanom, s érdemes a gyerekek tudását a lehető legjobb tudásom szerint fejleszteni.

Remélem, hogy a jövőben még sok hasznos könyvet fogok írni, s bízom benne, mindenki aki megvásárolja őket, csak pozitív visszajelzéseket fog a továbbiakban is küldeni, hiszen a sok sikeres felvételi, a sok lelkes gyermek számomra erős motiváló hatással bír.

Ha kíváncsi vagy egyéb könyveimre is, látogasd meg a Kiadóm honlapját, s nézelődj kedvedre. 🙂

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a pár sort, s ha bármilyen kérdésed vetődne fel, írj bátran egy üzenetet, s igyekszem rá mielőbb válaszolni.